El bàsquet és l’esport que ens uneix a tots plegats. Però amb independència de la dinàmica que cada Jugador i Jugadora segueix amb el seu equip, també organitzem activitats que donen sentit a l’esperit col·lectiu que es viu al C.B.Mollet.

Des del Club volem seguir creixent. I això, sens dubte, passa per consolidar la nostre vessant esportiva. A més de sumar noves activitats que facin del C.B.Mollet un Club referència a nivell social també.

Si teniu qualsevol iniciativa, no dubteu a compartir-la. Tota idea serà ben rebuda. El present és el futur. I el futur és ja.

· CAMPUS D’ESTIU

En acabar el curs escolar són molts els jugadors que volen seguir gaudint del seu esport favorit. Durant tot el mes de Juliol fem el Campus d’Estiu al Pavelló Plana Lledó per nens i nenes de 4 a 16 anys. En horari de 09:00 h. a 13:00 h. i amb servei de guarderia, menjador i piscina. Sumem ja més de 20 edicions!

· TECNIFICACIÓ D’ESTIU

L’estiu és la millor época de l’any per incidir en tots els detalls de Tècnica Individual que ajuden a millorar el rendiment. Per això durant el mes de Juliol fem entrenaments específics per nens i nenes de 17:00 h. a 19:00 h. en el Pavelló Plana Lledó.

· TECNIFICACIONS

Setmanalment fem dos entrenaments de Tècnica Individual amb els nens i nenes de Cistella Petita. Cada Dimarts i Dijous de 19:30 h. a 20:30 h. en la Pista Exterior Mini del Pavelló Plana Lledó.

· ESTADES DE TECNIFICACIÓ I CONVIVÈNCIA

Els principis de temporada és caracteritzen per ser el moment de posar-se a to físicament. Per aquest motiu, i amb un objectiu clar de convivència col·lectiva, marxem durant un cap de setmana de Setembre tot el Club a la Casa de Colonies de La Conreria.

· TECNIFICACIONS DE NADAL

El Nadal és sempre bon moment per fer activitats que s’allunyin de la quotidinitat. Per això proposem unes Tecnificacions per Categories on tots els Jugadors i Jugadores comparteixin pista sense la necessitat de ser del mateix equip. Són entrenaments de millora individual però també moment de fer noves relacions d’amistat entre persones del mateix Club.

· TORNEIG MINIBÀSQUET

Ja és tradicional el Torneig Minibàsquet de l’1 de Maig. Any rera any es consolida aquesta activitat com una de les referents de la categoria. Un dia en el que ens ajuntem més de 150 jugadors i jugadores vinguts de molts equips en un ambient sa i de concòrdia.

· 3×3 SOLIDARI PULSERAS CANDELA

Cada vegada més gent veu amb major impacte les competicions de 3×3. Tant és aixì que en els propers Jocs Olímpics serà esport oficial. Per això des del Club, i col·laborant amb Pulseras Candela (investigació càncer infantil), al Juliol farem un 3×3 obert a totes les categories.

· COL·LABORACIONS BENÈFIQUES

En el C.B.Mollet no només vetllem pel caire esportiu. Sinò que creiem que ho hem de fer també com a entitat que es preocupa pel benestar general de la societat. Per aquest motiu col·laborem activament amb organitzacions com Creu Roja, Banc dels Aliments, La Marató de TV3 i Pulseras Candela.