DOLORS MARMOL

17:15h…”Bona tarda Antonia, Félix, Leila”…”Bona tarda”…”A quin vestuari si us plau?”…”Neteja’t les sabates abans d’entrar a pista”…12 anys han passat des de la primera vegada que li vaig dir al meu fill gran que cada vegada que entrés al pavelló havia de dir aquestes paraules i ara també al meu fill petit. Educació, respecte a totes les persones que formen part del Club. Aquesta és la nostra funció com a mares i pares.

17:30h… el so de les pilotes botant contra el terra… els crits dels jugadors/es… els entrenadors donant explicacions… comença la vida del CB Mollet. Puntualitat és la clau perquè l’entrenament no es distorsioni.

Exercicis per parelles… tres contra tres… el treball en equip és bàsic en aquest esport. Tots són importants per a aconseguir els objectius de la temporada. L’esforç i la constància seran imprescindibles perquè cada jugador aporti el millor de sí mateix al seu equip.

“Ara feu entrades per la dreta”…”Vinga tirs lliures”…L’ entrenador… persona imprescindible per a formar els jugadors. Però… formar només per a competir? Per a guanyar els partits? Els resultats són el més important? Personalment penso que no: s’ha de formar esportiva i personalment. El més important és l’evolució de cada jugador, trobar el seu lloc dins l’equip, motivar-li, treure el potencial de cadascú per a aprofitar-ho al màxim. No ser el millor de l’equip, si no fer que l’equip sigui el millor. Perquè crec que és més lloable un partit perdut però lluitat que un partit guanyat sense esforç. “¿Y quién es el mejor entrenador. Cualquiera que trabaje con niños y mayores, pero que les motive, les enseñe a mejorar su técnica y también su comportamiento.” Aito Garcá Reneses.

Bé, acaba una de tantes tardes de bàsquet, i espero que encara quedin moltes més….Fins demà.

Dolors Marmol
Membre de la junta directiva i de les comissions d’equipament i disciplinària