MONTSE PÉREZ

Sovint oblidem que, per sobre de tot, i en totes les competicions, el resultat, la victòria i els punts, deixen de tenir importància si els valors que transmetem i l’actitud al camp no és de respecte.

Per la meva experiència en aquest esport, i crec que en tots els altres, per sobre de tot està el respecte. Això és el que volem transmetre als nostres jugadors.

Quan estem escoltant, molts cops, que es diuen coses lletges als àrbitres i s’insulta, no ens n’adonem que és una persona que intenta fer la seva feina el millor possible.

Hauríem de parar i pensar que en aquells moments, la nostra actitud és la que estem mostrant als nostres fills i l’exemple que estan prenent.

Jo faig una petita reflexió: treballem en els valors, sobretot en el respecte, animem als nostres jugadors, siguem sempre positius i gaudim del partit.

Pensem en l’esport com una part més de l’educació dels nostres fills i de la seva formació com a persones íntegres, que hauran de conviure en societat i aportar el seu granet de sorra.

Donem-nos l’oportunitat de compartir la important tasca de formar grans esportistes i grans persones i que tot el que aprenguin els serveixi en el futur per aplicar-ho en el seu caminar per la vida.

Oblidem les petites victòries a curt termini i centrem-nos en les grans victòries per sempre.

Montse Pérez
Entrenadora del Mini Masculí C