,

Exposició i sopar del 75è Aniversari del CB Mollet

Grup AscensAhir dijous el Club Bàsquet Mollet celebrava dos dels seus actes més importants en la commemoració dels 75 anys del club. Per un costat a les 19.30 h quedava inaugurada l’exposició de la Història del bàsquet català i dels 75 anys del Club i a les 21 h donava inici el sopar de celebració d’aquest aniversari tan especial.

L’exposició de la Marineta podrà visitar-se fins al dimarts 30 d’octubre, de dilluns a divendres de 15.30 a 21 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Està repartida en dos àmbits ben diferenciats, el recull d’imatges dels diferents fets, moments i èxits de la història del Club de Bàsquet Mollet i l’exposició 100 anys de basquetbol a Catalunya que la Fundació del Bàsquet Català ha preparat.
Sala
El sopar, va ser un retrobament de moltes persones vinculades al Club Bàsquet Mollet durant tants i tants anys i una oportunitat de recordar moments amb la presentació del Documental de la Història del Club.

Sens dubte el moment més emotiu va ser el reconeixement a l’equip Campió de la Segona Divisió Nacional de la temporada 1977/1978 que va aconseguir l’ascens a la Primera Divisió Nacional. Un fet que va permetre situar la ciutat a l’elit del bàsquet estatal, i a la vegada que el millor del bàsquet nacional passés durant dues temporades per Mollet.
Vicepresident Prats
Es va reconèixer la fidelitat de Recanvis Gaudí com a patrocinador del club així com els principals col·laboradors del club.

Tant a l’exposició com al sopar de celebració, ens va acompanyar el Sr. Enric Prats, vice president primer de la Federació Catalana de Bàsquet, un autèntic senyor del bàsquet que ens va fer gaudir dels seus coneixements d’història del nostre esport.

També vam agrair la col·laboració en els diferents actes dels 75 anys del Club al FC Barcelona representat per Manolo Flores i també a la Fundació Aíto García Reneses.

Manolo Flores

En resum, una nit per recordar i conèixer moments del passat que ens ajudin a seguir creixent com a club.

 

 

 

Vídeo documental de la Història del Club Bàsquet Mollet.