Recollida de calçat esportiu per Senegal

Benvolguts i benvolgudes,

A partir del dimarts 19 d’abril i fins al 10 de juny ens sumem al projecte de l’ONGD Alkaria i l’Institut Gallecs i col·laborarem en la recollida de calçat esportiu nou o en bon estat pel Senegal. Aquest material es lliurarà al Club de Bàsquet de Kolda, al Senegal, aquest estiu. Segur que totes les famílies que formem part del Club Bàsquet Mollet tenim calçat que ha quedat petit als nostres fills i filles i que es troba en bon estat.

El material es podrà portar al pavelló i es pot entregar a l’oficina del club o als mateixos conserges.

Després de les iniciatives del Walk and Clean recollint deixalles pels Pinetons i Gallecs, la recollida de material d’ajuda a Ucraïna ara ens sumem a aquesta campanya de recollida de calçat esportiu. El bàsquet és el motiu que ens uneix a totes les persones que formem part del club, però ben segur que com associació podem fer més coses a part de bàsquet.

Esperem que us animeu a col·laborar-hi!