,

Nou equip de bàsquet en cadira de rodes al CB Mollet

Ens fa molta il·lusió presentar un nou projecte del club de cara a la propera temporada. Estem treballant per la creació d’un equip de bàsquet de cadira de rodes que participi a la nova lliga de bàsquet 3 contra 3 de cadira de rodes.

L’objectiu d’aquesta lliga és facilitar l’accés al bàsquet adaptat federat a més equips davant les dificultats  que estan tenint molts equips de bàsquet 5 contra 5 per continuar participant en les competicions. D’aquesta manera, amb menys  jugadors necessaris per formar un equip,  poder arribar a més entitats i que augmenti la participació.

Els entrenaments i els partits es disputaran al Pavelló Municipal de Plana Lledó,  la intenció és de cara al mes de maig iniciar els entrenaments i que es pugui anar incorporant al projecte tota persona interessada en formar-ne part, provar-ho..

La persona responsable de l’equip és el Jose Roca, telf. 605 09 49 34, qui vulgui informació pot contactar amb ell o preguntar a les oficines del club al pavelló.

Tant de bo sigui un primer pas per aconseguir tenir en un futur proper un equip de lliga de 5 contra 5.

.