,

El CB Mollet, segueix fent història

75 Aniversari CBM - 188x92

El Club Bàsquet Mollet va presentar el dimarts 3 d’abril, les activitats que durà a terme al llarg d’aquest 2018 coincidint amb el 75è aniversari de l’entitat, fundada l’1 d’octubre de 1943. Entre els diferents actes, destaquen el Torneig de 3X3 i el 1r Campionat de 2 Ball, que convertirà Mollet en la primera ciutat catalana en organitzar aquest tipus de torneig. Durant l’acte de presentació, l’alcalde i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, va reafirmar el compromís de l’Ajuntament de seguir modernitzant les instal·lacions esportives de la ciutat, en aquest cas cobrint la pista exterior del Pavelló Municipal Plana Lledó.

El nostre president, Carlos Nuez, ha volgut agrair “el suport de la ciutat al llarg d’aquests anys” afegint que “més enllà del caire competitiu que comporta aquest esport, des del club sempre hem tingut clar que la prioritat havia de ser la formació, l’esport de base”.

L’Alcalde, Josep Monràs, ha parlat d’una entitat “que ha estat referent per a Mollet i que ho segueix sent” recordant especialment les figures de “Jaime Español, Pep Garriga i Antoni Viladomiu, tres pilars de la història d’un club que ha arribat fins aquí gràcies a ells i a un nombrós grup de persones que de forma desinteressada han contribuït a consolidar l’entitat i, de retruc, el bàsquet a Mollet”.

Monràs també ha confirmat el compromís de l’Ajuntament de cobrir la pista exterior del Pavelló Municipal Plana Lledó “que preveiem que estarà a punt de cara a la propera temporada” i, mentre durin les obres, “estarem en permanent coordinació amb el Club per tal de minimitzar les afectacions que puguin provocar al seu dia a dia”.

Al marge de les activitats que es realitzaran per primera vegada, cal destacar que el tradicional Torneig de Minibàsquet Ciutat de Mollet Memorial Antoni Viladomiu passarà de celebrar-se l’1 de maig a un cap de setmana llarg, concretament el 28 i el 29 d’abril.

Presentacio Actes 75 aniversario