,

Dissabte 25 d’agost a les 19:30 h,​ Club Bàsquet Mollet A – FC Barcelona B, per celebrar el 75 anys d’història

El dissabte 25 d’agost a les 19:30 h, el primer equip del Club Bàsquet Mollet disputarà un partit per celebrar els seus 75 anys d’història contra el FC Barcelona B de la Lliga LEB OR al Pavelló de Plana Lledó.

El Recambios Gaudí podrà presentar-se contra un rival molt especial i d’altissim nivell. Un Barça Lassa B que va prenent forma les darreres setmanes amb l’arribada de Diego Ocampo a la banqueta i que tindrà un perfil molt jove per competir en una categoria molt complicada.

Serà una excel·lent oportunitat per veure els joves jugadors del planter del Barça que poden ser utilitzats durant la propera temporada en alguns partits del primer equip. Uns joves jugadors amb un gran talent i alguns que acumulen ja experiència a la Lliga Leb Or o han debutat amb el primer equip.

Per assistir al partit caldrà pagar una entrada en concepte de donatiu pels diferents actes que el club està desenvolupant al llarg del 2018 per commemorar els 75 anys d’història del club.

És un preu simbòlic d’1€ pels jugadors del club, 2€ pels socis i 3€ pels no socis.

Ens omple d’orgull que l’estrena de Diego Ocampo a la banqueta del Barça B sigui a casa nostra, un entrenador que ha col·laborat amb formacions per entrenadors del club i sempre s’ha mostrat molt proper i facilitador. En aquests moments, en plena configuració de la plantilla del Barça B podrem gaudir del joc de Pol Figueres ( un dels jugadors destacats de la selecció Espanyola sots 20 en l’Europeu recentment finalitzat ), Aleix Font ( el màxim anotador de l’equip l’any passat ), Màxim Esteban, Sergi Martínez , Atoumane Diagne ( el jugador més alt de l’equip amb 2.15 m ), David Font i Nikola Zizic.

Tant de bo vingui molta gent al partit i gaudim d’un bon espectacle!