,

CAMPIONATS D’ESPANYA DE BÀSQUET AUTONÒMIC!!!

Aquest any el Club està gaudint dels seus 75 anys d’existència, una existència que ens ha portat a passejar els nostres valors, els nostres colors i el nostre escut per arreu de tota Catalunya, i a la seva llarga història, també per l’Estat.

Amb la bona feina realitzada al llarg d’aquests anys, tenim la grandesa de sumar, en la temporada del nostre aniversari, la incorporació de l’Adrià Garzón Martínez a la convocatòria de la selecció infantil catalana de basquetbol, representant a Catalunya en els campionats CESA que organitza la FEB a Huelva.

Adria Garzon - Presentació

No és el primer jugador del CB Mollet que és seleccionat, i desitgem i treballem perquè sigui un més dels que algun dia o altre s’incorporin a les diferents categories de la federació catalana de bàsquet.

L’Adrià Garzón és un nen 100% format al nostra Club i pels nostres entrenadors/es, des dels seus inicis a l’escola de bàsquet amb la Sandra Nuez, passant per la Rosa Carrillo a categories preminis o en Dani Garcia ajudant-lo en l’etapa de mini, actualment formant part d’un grup de jugadors que també li aporten treball i li ajuden a continuar formant-se com a jugador i com a persona.

Adria Garzon - Partit

Avui que comencen els campionats d’Espanya Autonòmics, des del Club, et volem desitjar la sort que sempre acompanya, en algun moment, a tots els i les esportistes, i per sobre de tot, que gaudeixis del campionat.

Darwin.
Entrenador del Club Bàsquet Mollet