,

Quart acollirà, el 8 i 9 de febrer, la Final a Quatre de la 38a Lliga Catalana EBA

Cartell Lliga Catalana 38

Vic, Castelldefels, Mollet i Quart seran els protagonistes d’una Final a Quatre que tindrà lloc en el Pavelló Esportiu Municipal de Quart.

Tots quatre equips arriben a la fase final de la competició després de superar una eliminatòria de quarts de final a partit únic celebrada a finals d’any i, anteriorment, una fase prèvia estructurada en vuit grups disputada a principis de setembre de 2019.

La Final a Quatre de la 38a Lliga Nacional Catalana EBA arrencarà dissabte 8 de febrer amb la semifinal que enfrontarà, a partir de les 17h, el CB VIC-UNIVERSITAT DE VIC davant el BBA CASTELLDEFELS.

Pel que fa a l’altra semifinal prevista per dissabte 8 a les 19h, la protagonitzaran el RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET i l’equip amfitrió i vigent campió, el CB QUART GERMANS CRUZ de Carles Ribot. Els amfitrions, amb un Jordi Bataller en plena forma, van obtenir el passaport per aquesta Final a Quatre en vèncer a quarts al 70&80 AMERICAN DINNER-CB SALOU A (69-53) amb 15 punts d’Edu Boja. El quadre vallesà entrenat per Josep Maria Marsà, en canvi, i amb Àngel Soto i Javier Rodríguez com a jugadors destacats, va derrotar al MCNTEAM SESE A per un contundent 85-63 a Plana Lledó.

Diumenge 9 de febrer a les 18:30h es disputarà la final en el mateix escenari.

+Inf. FCBQ