, , ,

El CB Mollet i Idneo, segon any consecutiu col·laborant junts

El Club de Bàsquet Mollet i l’empresa de solucions integrals de tecnologia Idneo, amb el seu Centre Tecnològic a Mollet del Vallès, han renovat  l’acord de col·laboració per la temporada 2022-2023.  Amb l’objectiu de participar en la realitat esportiva de la ciutat i poder implicar-se socialment en el seu entorn més proper, Idneo torna a ser una de les empreses que donarà consistència als 25 equips del club, masculins i femenins, i a l’escola d’iniciació al bàsquet del Club Bàsquet Mollet.

Idneo s’identifica amb l’esport en els valors de l’emprenedoria, el compromís, l’entusiasme i el sentiment d’equip. Aquest missatge d’il·lusió, motivació i disciplina és el que l’empresa vol transmetre a tots els integrants del CB Mollet i a l’equip de Leb Plata que lluita per la merescuda i desitjada permanència a la tercera categoria estatal.

Com a novetat, aquest any el CB Mollet posa a l’abast del programa intern “Wellbeing by Idneo” una sèrie d’activitats de dinamització i promoció d’un estil de vida saludable per totes les persones que treballen a Idneo.

Idneo és una empresa global i tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d’alt valor afegit pels sectors de l’automoció, la tecnologia mèdica i els serveis d’enginyeria. El Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, ubicat a Can Margarola, està operatiu des de principis de 2018 i és la seu central de la companyia. Actualment, l’empresa col·labora en diferents projectes de transformació de la mobilitat i sostenibilitat urbana, vehicles autònoms, dispositius que milloren la rapidesa i automatització dels diagnòstics mèdics o la  intel·ligència artificial.

Un any més Idneo continua apostant per involucrar-se en projectes locals que permeten continuar sent un referent comarcal i desenvolupar la tasca de foment de l’esport de base i d’alt nivell per continuar sumant esportistes als més de 350 jugadors i jugadores que ja formen part del CB Mollet.