, ,

Gandia, seu de la fase d’ascens de EBA a LEB Plata

Després de la composició de grups, faltava per determinar el calendari de joc de les Fases Finals de la Lliga EBA a Gandia i Llíria. Els 16 equips ja saben els seus rivals i els seus horaris de joc. DM Group Mollet jugarà les fases en el grup A de Gandia.

El dijous 9 de maig, a les 13.15 DM Group Mollet iniciarà les fases contra el CB Aridane.

Els 16 equips, tres de cadascuna de les Conferències excepte la C, que tindrà quatre representants. Es dividiran en quatre grups de quatre, en els quals el primer després de la fase de grups, aconseguirà l’ascens a la LEB Plata. Els altres dos passaports els barallaran els segons classificats de cada grup, en una eliminatòria directa que es jugarà el diumenge a les 17.00 hores.

GRUP A | GANDIA

Dijous 9 de maig
11.00 Cultural i Esportiva Lleonesa – La Salut Archena
13.15 DM Group Mollet – CB Aridane

Divendres 10 de maig
11.00 CB Aridane – Cultural i Esportiva Lleonesa
13.15: DM Group Mollet – La Salut Archena

Dissabte 11 de maig
11.00 La Salut Archena – Aridane
13.15 Cultural i Esportiva Lleonesa – DM Group Mollet

Diumenge 12 de maig
17.00 Eliminatòria final