,

VIII Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet 2023

Estem preparant les VIII Estades de Tecnificació i Convivència CB Mollet 2023 a la casa de Colònies La Conreria.  Unes estades de pretemporada on poden participar-hi tots els jugadors i jugadores del club de la temporada 2023-2024. La qüestió és venir i gaudir de tres dies de bàsquet, convivència i diversió.

Casa de Colonies

Aquestes Estades estan pensades per concentrar en 3 dies diversos entrenaments i a la vegada potenciar la relació entre els mateixos jugadors i jugadores de l’equip així com la relació amb altres equips del club.

Passarem tres dies fent uns entrenaments específics de tècnica individual i d’equip, fent competicions amb tots els equips del club. A més, gaudirem de la piscina i de moltes altres activitats lúdiques.

Les Estades començaran el divendres dia 8 de setembre a partir de les 17:30 h a la Casa La Conreria, i finalitzaran el diumenge dia 10 a les 16 h. En ambdós casos el transport anirà a càrrec de les famílies.

Pistes de bàsquetEl preu per participant serà de 110.-€, i el pagament ha de ser en metàl·lic a l’oficina del Club abans del dimecres 26 de juliol prèvia inscripció online.

Per a poder inscriure’s heu d’omplir el formulari següent d’inscripció i passar a fer efectiu el pagament a l’oficina del club a partir del dilluns dia 3 fins al dimecres 26 de juliol.:

Formulari d’inscripcions a les Estades.

Durant la setmana del 28 d’agost farem arribar la informació necessària detallant tots els aspectes de funcionament.

ADREÇA: Camí Antic de Sant Fost, 38 – Sant Fost de Campsentelles

Horari d’oficina, de dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 a 20 hores.

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les VIII Estades siguin un èxit!

Moltes gràcies!

Club Bàsquet Mollet