LLUÏSA VIDAL

D’ençà que estic al CB Mollet, on faig tasques administratives, poc puc parlar de la vessant esportiva, us puc parlar més de la vessant humana, del meu tracte amb mares, pares, àvies i avis, entrenadores i entrenadors, i resta del personal del Club.

Persones que per un motiu o altre en algun moment han de passar per l’oficina del club, sempre hi ha algun tràmit a fer, liquidar algun torneig, aclarir algun dubte,… De sempre m’ha agradat tractar amb la gent, i aquí he tingut l’oportunitat de conèixer a persones realment encantadores, educades i amb sentit de l’humor, (també a vegades passa algú que ha tingut un mal dia!) que fan que l’estona de feina es passi molt més ràpida.

Sempre he admirat la gent que té la facultat de saber ensenyar, tenir una bona professora o professor és una gran sort a la vida, algú que et desperti les ganes d’aprendre i aprendre més, que faci que l’esforçar-te quan les coses et costen no et desanimis, i això és totalment aplicable a la tasca que fan les entrenadores i entrenadors del Club.

Any rere any vaig veient com jugadors del Club, gent jove, amb empenta i il·lusió pel Basquet i sobretot amb ganes d’ensenyar es preparen per poder exercir com a entrenadores i entrenadors.

En l’àmbit personal el que més m’agrada és veure com s’ho passen de bé les petitones i els petitons de la casa. Els entrenaments de l’Escola de Bàsquet, veure amb quines ganes juguen amb la pilota, fan els escalfaments i/o estiraments, veure com les seves entrenadores i entrenadors fan que s’ho passin bé i que gaudint del temps d’entrenament estiguin començant a aprendre les regles del joc.

Lluïsa Vidal
Administrativa del CB Mollet