,

II Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet

Tal com hem anat comentant temps enrere, des del Club volem donar cabuda a iniciatives i noves activitats que ens aportin valor.

Per aquest motiu, i igual que la temporada anterior, tornarem a organitzar les «II Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet«.

Un stage de pretemporada on convidarem a tots els Jugadors i Jugadores del C.B.Mollet. Des dels Séniors fins a l’Escola de Bàsquet.

Com imaginareu, no només volem potenciar l’aspecte purament esportiu sinó que també és important incidir en la relació i lligams entre els mateixos Jugadors i Jugadores.

En aquesta edició ho organitzarem el Divendres 8, Dissabte 9 i Diumenge 10 de Setembre a la casa de colònies «La Conreria». A tan sols 10 Km. de Mollet i en un marc incomparable per celebrar una activitat com aquesta.

Pensem que seran unes dates ideals per agafar força i fer Club davant d’una temporada 2017-2018 que es preveu apassionant.

El preu serà de 92€ i el termini d’inscripció serà des del Dimarts 6 al Dijous 22 de Juny a les oficines del C.B.Mollet.

Enguany, i per fer més fàcil i dinàmica la gestió, per formalitzar la inscripció només caldrà que porteu a l’oficina el Full d’Inscripció. El cobrament ho farem l’1 de Juliol presentant rebut bancari (igual que fem amb les quotes).

– Important:

Pels equips que inscriguin 6 o més components, se’ls aplicarà un descompte. A l’igual que els casos que siguin dos o més germans. En ambdós casos el preu final serà de 83€.

Com veureu, us adjunto el document informatiu a més del Full d’Inscripció. Així mateix, la setmana del 4 de Setembre es durà a terme una reunió amb tots els pares i mares per informar-vos de totes les qüestions logístiques.

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les II Estades siguin un èxit!

Fitxa d’inscripció

Document informatiu de les estades

Moltes gràcies!
Mario Fernández
Gerent C.B.Mollet