,

IV Estades de Tecnificació i Convivència C.B.Mollet

Estem preparant ja les IV  Estades de Tecnificació i Convivència CB Mollet 2019 a la casa de Colònies La Conreria.  Unes estades de pretemporada on poden participar-hi tots els jugadors i jugadores del club, de qualsevol de les categories.

Casa de Colonies

Aquestes estades estan pensades per concentrar en 3 dies varis entrenaments i a la vegada potenciar la relació entre els mateixos jugadors i jugadores de l’equip així com la relació amb altres equips del club.

La data serà el divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de Setembre la casa de colònies “La Conreria”. A tan sols 10 Km. de Mollet i en un marc incomparable per celebrar una activitat com aquesta.

Pistes de bàsquetEl preu serà de 95.-€ i el termini d’inscripció serà des del  dimarts 25 de juny al dilluns 15 de juliol a les oficines del CB Mollet.

Tal i com vam fer l’any passat, per formalitzar la inscripció només caldrà que porteu a l’oficina el Full d’Inscripció. El cobrament el farem l’1 d’agost presentant rebut bancari (igual que fem amb les quotes).

Piscina
Als documents adjunts trobareu el document informatiu a més del full d’Inscripció. Així mateix, la setmana del 2 de Setembre es durà a terme una reunió amb tots els pares i mares per informar-vos de totes les qüestions logístiques.

Des del Club us animem a engrescar-vos i fer que, entre tots, les IV Estades siguin un èxit!

Full d’inscripció a les Estades.

 Document informatiu de les Estades

Moltes gràcies!
Club Bàsquet Mollet