,

El CB Mollet amb Idneo, un col·laborador tecnològic d’alt nivell

Idneo, amb seu central a Mollet del Vallès, col·labora amb el CB Mollet amb l’objectiu de promoure l’esport i participar en les activitats locals.

«Creadors de somnis», així s’identifiquen els treballadors d’Idneo, i aquest és el missatge que volen transmetre a les noves generacions esportives des de l’escola d’iniciació al bàsquet en amunt.

El Club Bàsquet Mollet i l’empresa de solucions integrals de tecnologia Idneo, amb el seu Centre Tecnològic a Mollet del Vallès, han signat un acord de col·laboració per la temporada 2021-2022. Amb l’objectiu de participar en la realitat esportiva de la ciutat i poder implicar-se socialment en el seu entorn més proper, Idneo serà una de les empreses que donaran consistència a tots els 25 equips de base, masculins i femenins, i a l’escola d’iniciació al bàsquet del Club Bàsquet Mollet.

Idneo
s’identifica amb l’esport en els valors de l’emprenedoria, el compromís, l’entusiasme i el sentiment d’equip. Els «dreammakers» o «creadors de somnis», com es reconeixen els seus treballadors/es, desenvolupen projectes o idees i les fan realitat a través de l’esforç i la constància. Aquest missatge d’il·lusió, motivació i disciplina és el que l’empresa vol transmetre a les noves generacions esportives.

Idneo és una empresa global i tecnològica especialitzada en el disseny, desenvolupament, validació i fabricació de productes i serveis d’alt valor afegit pels sectors de l’automoció, la tecnologia mèdica i la industria 4.0. Actualment, l’empresa col·labora en diferents projectes que contribueixen a la sostenibilitat del planeta i a la medicina a través de la mobilitat urbana i de dispositius que milloren la rapidesa i automatització dels diagnòstics mèdics.

El Centre Tecnològic de Mollet del Vallès, ubicat a Can Margarola, està operatiu des de principis de 2018 i és la seu central de la companyia. L’espai compta amb unes instal·lacions de primer nivell amb zones creatives de disseny i producció equipades amb les últimes tendències tecnològiques.

Una empenta que tant de bo permeti al club continuar amb la tasca de foment de l’esport de base amb els més de 350 jugadors i jugadores. Sens dubte, perquè una entitat sense ànim de lucre pugui créixer i situar-se com a referent comarcal és necessari que les empreses de la ciutat col·laborin i s’involucrin ajudant l’esport de base i d’alt nivell del seu entorn més proper.