,

Jornada walk and clean (camina i recull ) al Parc Natural dels Gallecs

Benvolguts i Benvolgudes,

Conscients de la importància de cuidar i preservar el nostre entorn des del Club Bàsquet Mollet i l’empresa SEGRO, us convidem a la jornada walk and clean (camina i recull ) al Parc Natural dels Gallecs, el diumenge 3 d’abril a les 10.00h.

SEGRO és una empresa de referència a Europa en indústria logística, especialitzada en la gestió, promoció i desenvolupament d’immobles amb forta presència al Vallès. Concretament a Mollet ha desenvolupat l’estació logística, referent mundial en sostenibilitat, d’Amazon en el polígon Can Margarola, fomentat la dinamització econòmica al municipi. SEGRO en el marc del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa, SEGRO Responsable, participa activament a les comunitats on està present amb accions orientades a la promoció social-econòmica, la sostenibilitat i la preservació del medi ambient.

En aquest sentit, enguany ha signat un acord de patrocini amb el Club de Bàsquet Mollet per a fomentar els valors de l’esport en les noves generacions i col·labora en diferents iniciatives del club vinculades a la sostenibilitat, com la campanya «Sumem a Mollet» per mitjà de la qual s’han implementat contenidors de recollida selectiva per a facilitar el reciclatge i promou la Caminada Popular al Parc Natural dels Gallecs, dirigida a totes les famílies del club i de tota la ciutat.

Es tracta d’una caminada per Gallecs, on ens acompanyaran alguns dels nostres sèniors, per tal de gaudir d’una jornada lúdica familiar en què a mesura que caminem, recollirem les deixalles que trobem pel camí. Entre tots, ajudarem en la preservació de l’espai rural de Gallecs, el nostre pulmó verd de la ciutat.

Us hi esperem.

Us podeu inscriure enviant un correu electrònic a secretaria@cbmollet.com indicant el nom i cognoms dels participants.