FERMIN LAFUENTE

Us vull parlar de les xarxes socials associades al basquet i en concret al C.B.Mollet. Vagi per davant que nosaltres no busquem tenir molts likes a una foto de Instagram o a una noticia a Twitter, l’únic que busquem es promocionar el club i informar als nostres socis primer i a tothom que estigui interessat.

Fet aquest primer aclariment, us vull comentar el funcionament de les diferents xarxes que gestionem, actualment estem a Facebook, Twitter i Instagram, cada xarxa te les seves peculiaritats i el seu perfil de gent.

Facebook es una xarxa amb un perfil de gent mes familiar on es comparteix entre amics, aquí el club informa sobre tot amb fotos de diferents actes i esdeveniments que organitza o que hi participa, ja sigui tornejos, actes o simplement notes informatives rellevants. Els seguidors del club en aquesta xarxa es mantenen sempre mes o menys entre 700 i 800 i la interactivitat amb el club es relativament moderada.

Twitter es una xarxa social mes professional on el principal objectiu es informar. Es la xarxa amb mes seguidors que tenim, actualment mes de 1300, i la que mes expansió te al nostre club. Es també on els diferents estaments oficials agafen la informació del C.B.Mollet (altres clubs, les federacions i mitjans informatius), aquí es on mes informació publiquem, ja que es una xarxa mes ràpida i dinàmica a l’hora de buscar informació. La interactivitat amb el club es relativament important

Instagram es la xarxa mes juvenil per dir-ho d’alguna manera, la que mes repercussió te entre els joves que son la gran majoria dels nostres jugadors. Actualment tenim 331 seguidors. Com ja sabeu es una xarxa on principalment es publiquen fotografies i es el que fem, publicar i compartir fotografies (intentem mínim una diària) tan nostres com dels nostres seguidors, relacionades amb el club i amb el basquet (entrenaments dels diferents equips, estàncies del club, personal, material, partits), on la gran activitat es produeix els caps de setmana que es quan juguen els diferents equips. La interactivitat amb el club es molt alta.

Per últim voldria fer una menció a la nostre web que encara que es la que menys protagonisme te, molt aviat trobareu grans novetats, estigueu atents!!.

Fermin Lafuente
Comunity Manager i membre de la Junta